Překvapivý gin, jehož základem je destilát z cukrové třtiny. Destilát se vyrábí přímo ze šťávy cukrové třtiny, kontinuální destilací, následně se doplní o botanicals, zejména jalovec a citrusy. Výsledkem je CERO2 Pure, klasický typ ginu vhodný pro kombinaci s tonikem a do dalších koktejlů.
Značka CERO2 se vyrábí v Dominikánské republice. Základem ginu je třtinový destilát doplněný o botanicals v podobě jalovce a citrusů.
Lihovar sází na udržitelné principy výroby a klade velký důraz na ekologické výrobní procesy. Šetrnost se neprojevuje pouze v jeho vztahu k životnímu prostředí, ale také k zaměstnancům, pro které lihovar vytvořil férové pracovní podmínky.
Udržitelná je nejen výroba ginu, ale i jeho doprava z Dominikánské republiky. Do Evropy se gin přepravuje po moři lodí poháněnou pouze větrem. Pro snížení uhlíkové stopy se gin lahvuje až v Evropě, do láhví vyrobených z recyklovaného skla.
Karibský gin s výrazným aroma i chutí citrusů a jalovce. Gin CERO2 Pure představuje klasickou variantu ginu, který využijete do celé škály koktejlů.