Zrnková káva ELECTRA 500g

Kód: KA0004
Neohodnoceno
Značka: STAR coffee
320 Kč 320 Kč / 1 ks
Na dotaz
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

O kávě

Jedná se o směs jednoho druhu arabiky (20 %) a jednoho druhu robusty (80%).

Tato káva vám vytvoří v šálku espressa až neuvěřitelně hustou crému a po ránu vás i díky vyššímu obsahu kofeinu v robustě připraví na náročný den.


Chuťový profil

Chuť kávy je velice intenzivní, bez náznaku kyselosti a je určena pro milovníky velmi silných a hořkých káv. V kávě vynikají tóny hořké čokolády a tabákové tóny.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.

Výhody čerstvé kávy z naší pražírny:

  • Pracujeme se surovinou o několik tříd kvalitnější, než velké nadnárodní společnosti.
  • Nabízíme Vám kávu z různých koutů světa s přesným určením lokality, kde se káva pěstuje doplněné o informace o nadmořské výšce, farmě, odrůdě, kvalitě zrna, způsobu zpracování a dalších důležitých informací, které mají vliv na výslednou chuť kávy a jsou ukazatelem její kvality.
  • U každé kávy používáme jiný pražicí profil přímo pro daný druh kávy tak, abychom z ní dostali maximum chutí, které nám může nabídnout.
  • Káva se k vám dostane nejpozději pár dní po upražení, na rozdíl od káv ze supermarketu, které jsou při koupi i 1 rok staré.
Zrnková káva ELECTRA 500g

Skladování a konzumace kávy

  • Kávu skladujte ideálně v původních obalech, ve kterých Vám byla doručena.
  • Kávu skladujte při teplotě do 20 °C v suchu a temnu.
  • Kupujte raději více menších balení, než jedno velké.
  • Kávu melte těsně před její přípravou.
  • Kávu se snažte zkonzumovat nejpozději 6 týdnů od data pražení. Po této době výrazně klesá její kvalita (hlavně aroma) a ztrácí svoje chuťové vlastnosti, pro které kávu primárně konzumujeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Hmotnost: 0.5 kg
Druh kávovníku: 20% arabica + 80% robusta
Výrobce: Ivona Horáčková, Horníkova 2137/22, 628 00, Brno

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: