Jedná se o směs jednoho druhu arabiky (20 %) a jednoho druhu robusty (80%).
Tato káva vám vytvoří v šálku espressa až neuvěřitelně hustou crému a po ránu vás i díky vyššímu obsahu kofeinu v robustě připraví na náročný den.
Chuťový profil
Chuť kávy je velice intenzivní, bez náznaku kyselosti a je určena pro milovníky velmi silných a hořkých káv. V kávě vynikají tóny hořké čokolády a tabákové tóny.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.
Výhody čerstvé kávy z naší pražírny:
Pracujeme se surovinou o několik tříd kvalitnější, než velké nadnárodní společnosti.
Nabízíme Vám kávu z různých koutů světa s přesným určením lokality, kde se káva pěstuje doplněné o informace o nadmořské výšce, farmě, odrůdě, kvalitě zrna, způsobu zpracování a dalších důležitých informací, které mají vliv na výslednou chuť kávy a jsou ukazatelem její kvality.
U každé kávy používáme jiný pražicí profil přímo pro daný druh kávy tak, abychom z ní dostali maximum chutí, které nám může nabídnout.
Káva se k vám dostane nejpozději pár dní po upražení, na rozdíl od káv ze supermarketu, které jsou při koupi i 1 rok staré.
Skladování a konzumace kávy
Kávu skladujte ideálně v původních obalech, ve kterých Vám byla doručena.
Kávu skladujte při teplotě do 20 °C v suchu a temnu.
Kupujte raději více menších balení, než jedno velké.
Kávu melte těsně před její přípravou.
Kávu se snažte zkonzumovat nejpozději 6 týdnů od data pražení. Po této době výrazně klesá její kvalita (hlavně aroma) a ztrácí svoje chuťové vlastnosti, pro které kávu primárně konzumujeme.