Zrnková káva ALYA 1000g

Kód: KA0002
Tip
1 hodnocení
Značka: STAR coffee
830 Kč 830 Kč / 1 ks
Skladem na prodejně
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chuť

Chuť kávy je extrémně intenzivní, ale díky použití té nejkvalitnější robusty zároveň nechá vyniknout i jemnější chutě arabik.

V kávě vynikají primárně kořeněné až tabákové tóny.

O kávě

Jedná se o směs 2 druhů arabik (60%) a 1 druhu robusty (40%). 

Tato káva vám vytvoří v šálku espressa až neuvěřitelně hustou crému a po ránu vás i díky vyššímu obsahu kofeinu v robustě připraví na náročný den.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.

Výhody čerstvé kávy z naší pražírny:

  • Pracujeme se surovinou o několik tříd kvalitnější, než velké nadnárodní společnosti.
  • Nabízíme Vám kávu z různých koutů světa s přesným určením lokality, kde se káva pěstuje doplněné o informace o nadmořské výšce, farmě, odrůdě, kvalitě zrna, způsobu zpracování a dalších důležitých informací, které mají vliv na výslednou chuť kávy a jsou ukazatelem její kvality.
  • U každé kávy používáme jiný pražicí profil přímo pro daný druh kávy tak, abychom z ní dostali maximum chutí, které nám může nabídnout.
  • Káva se k vám dostane nejpozději pár dní po upražení, na rozdíl od káv ze supermarketu, které jsou při koupi i 1 rok staré.
Zrnková káva ALYA 1000g

Skladování a konzumace kávy

  • Kávu skladujte ideálně v původních obalech, ve kterých Vám byla doručena.
  • Kávu skladujte při teplotě do 20 °C v suchu a temnu.
  • Kupujte raději více menších balení, než jedno velké.
  • Kávu melte těsně před její přípravou.
  • Kávu se snažte zkonzumovat nejpozději 6 týdnů od data pražení. Po této době výrazně klesá její kvalita (hlavně aroma) a ztrácí svoje chuťové vlastnosti, pro které kávu primárně konzumujeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Hmotnost: 1 kg
Druh kávovníku: 60% arabica + 40% robusta
Výrobce: Ivona Horáčková, Horníkova 2137/22, 628 00, Brno

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: