Prvním krokem je výběr hroznů z oblastí Grand a Petite Champagne. Po dvojnásobné destilaci révového vína, které se nejdříve jemně lisuje, se destilát nechává stařet v dubových sudech (z oblasti Limousine). Následně se míchají jednotlivé destiláty s požadovaným stářím, tak aby dosáhl vytříbené chuti Rémy Martin.
Příběh
Rémy Martin je francouzskou značkou, která prodává převážně cognac a byla založena v roce 1724 Rémy Martinem. Nyní firmu vlastní společnost Rémy Cointreau, která hrdě propaguje stárnoucí proces svých cognaců, který trvá kolem 10 až 37 let, oproti ostatním značkám, které nechávají své produkty zrát let jen 6. Tato značka je špičkou v produkci takzvaných „Fine Champagne Cognac“. Eaux-de-vie používané v produktech Rémy Martin pocházejí totiž z dvou nejlepších Cognacských regionů – Grande Champagne a Petite Champagne. Půdu v těchto oblastech má totiž nejkvalitnější složení pro proces zrání. Neváhejte tedy a nechte se hýčkat tradičním zpracováním, vyváženou chutí a nezaměnitelným aroma těch nejlepších cognaců.
Složení
vinný destilát, voda
Royal Manhattan
Ingredience:
60 ml koňaku
30 ml Cinzano Rosso
2 střiky Angostura Bitter
koktejlové třešně
Postup přípravy:
Do větší sklenice nasypeme led, přidáme koňak a Cinzano.
Zastříkneme pár kapkami Angostury Bitter a přibližně minutu mícháme.
Scedíme do vychlazené koktejlové sklenice.
Na závěr ozdobíme koktejlovou třešní.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.