Cointreau v sobě dokonale ztělesňuje kus hořkosladkého západu Francie. ukrývá kombinaci sladkých i hořkých pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie. Kromě toho najdete v chuti také kardamom a muškátový oříšek.
Příběh
Cointreau Distillery založil v roce 1849 cukrář Adolphe Cointreau a jeho bratr Edouard-Jean Cointreau ve Francii. První lahve Cointreau byly prodány v roce 1875. Odhaduje se, že každý rok se prodá 13 milionů lahví ve více než 150 zemích. Devadesát procent produkce je exportováno.
Složení
voda, líh, cukr, extrakt z pomerančové kůry
Upside Down
Ingredience:
30 ml Cointreau
60 ml whisky
30 ml čerstvé citrónové šťávy
koktejlové třešně
ananas
Postup přípravy:
Všechny ingredience dáme do šejkru a rozmačkáme je.
Přidáme led a protřepeme.
Scedíme do koktejlové sklenice.
Ozdobíme plátkem ananasu.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.