Hladké tělo s explozí dubu, silná vyzrálá chuť a přístupné tóny bourbonu, koření, celé ořechy, třešně, vanilka a andělský dotek sladké.
Závěr
Hladký a dlouhý závěr.
Zrání
„20 let“ na etiketě znamená, že rumy, které tvoří obsah láhve, zrály minimálně 20 let.
Příběh
Auténtivo Nativo je vyzrálý rum vyrobený z místní cukrové třtiny pěstované ve vulkanické půdě bohaté na minerály v oblasti Herrera v Panamě. Průběžně se destiluje v klasickém destilačním přístroji z mědi a mosazi z roku 1922 v Las Cabras Distillery. Destilát se vyrábí z ručně sklizené cukrové třtiny, která se lokálně fermentuje jedním z nejvýznamnějších rumových mistrů a destiluje se v původních měděných kolonách starých téměř sto let, než zraje v sudech z bílého amerického dubu. Tyto rumy jsou známé pro svou téměř dokonalou vyváženost, která je důkazem výtvarného umění master blendera.
Negroni Latino
Ingredience:
30 ml Autentico Nativo Rum 20 let
25 ml Amaro Montenegro
25 ml Campari
5 ml kávového likéru
Postup přípravy:
Smícháme Nativo Rum 20 years, Amaro Montenegro, Campari a Mr. Black Coffee Liquor a pomerančovou kůru v míchací sklenici s velkým ledem.
Důkladně promícháme a scedíme doOld Fashioned sklenice přes jednu velkou kostku ledu.
Ozdobíme pomerančovou kůrou nebo třešní Maraschino.