Voní po čerstvém ovoci a květinách, které se rozvíjejí do vanilky, kokosu a čokolády. Chutná po tropickém ovoci (mango) s intenzivním závěrem.
Zrání
Vynikající rum vyrobený z nejlepšího výběru barbadoské cukrové třtiny. Směs zrála až 23 let v různých typech sudů. Jedná se o směs od slavného blender mistra Paula Carise.
Příběh
V současné době se likéry a lihoviny Michler vyrábějí ve Velké Británii, ale s velkou úctou ke svým předkům. Dřívější tradice jsou pro společnost zavazující. Bývaly doby, kdy ve společné monarchii Rakouska-Uherska žili pokojně lidé tak odlišní jako Němci, Češi, Rakušané, Maďaři, Chorvati, Slovinci a další národy. V té době byla čest nad zákonem. Víra je, že největší výzvou je sledovat a udržovat dědictví otců a dědů a jejich úsilí.
Právě v roce 1863 se Albert Michler rozhodl založit továrnu na likéry v obci Buchsdorf ve Slezsku. Toto rozhodnutí bylo přijato proto, že na tomto novém území, Horním Slezsku v Rakousko-Uhersku, byla země plná vody a nabízela dostatek přírodních bylin a koření nezbytných pro výrobu likéru a lihovin.