Jemná vůně jalovce, černého rybízu, pelyněku, rozmarýnu, tymiánu a exotických citrusových plodů. Chuť je jemná s tóny květin, ovoce a koření.
Destilace
Albert Michler Gin Green se destiluje pomocí patnácti tajných bylin a koření, včetně vzácných surovin ze starého receptu, aby se vytvořil výrazný chuťový profil ginu. Patří mezi ně horská rostlina s příchutí podobnou černému rybízu a slezský pelyněk, čerstvá jablka, také pomerančová kůra, citrusové plody a různé druhy zeleniny, jako je okurka.
Příběh
V současné době se likéry a lihoviny Michler vyrábějí ve Velké Británii, ale s velkou úctou ke svým předkům. Dřívější tradice jsou pro společnost zavazující. Bývaly doby, kdy ve společné monarchii Rakouska-Uherska žili pokojně lidé tak odlišní jako Němci, Češi, Rakušané, Maďaři, Chorvati, Slovinci a další národy. V té době byla čest nad zákonem. Víra je, že největší výzvou je sledovat a udržovat dědictví otců a dědů a jejich úsilí.
Právě v roce 1863 se Albert Michler rozhodl založit továrnu na likéry v obci Buchsdorf ve Slezsku. Toto rozhodnutí bylo přijato proto, že na tomto novém území, Horním Slezsku v Rakousko-Uhersku, byla země plná vody a nabízela dostatek přírodních bylin a koření nezbytných pro výrobu likéru a lihovin.